Dragoste sau interes?

Posted: 03/03/2010 by Leontin Andrei in Dragoste si sexualitate
Etichete:

Dupa cum prea bine stiti deja, dragostea din ziua de astazi nu mai este ce a fost odata. Tinerii din ziua de astazi au un alt motiv de a „iubi”. Acum, sa nu se creada ca am ceva cu fetele/femeile, nu am absolut nimic, dar, din pacate, acesta este adevarul, in mare parte fetele sunt acele persoane care in cele mai multe situatii sunt impreuna cu un baiat, nu pentru ce este el cu adevarat, ci pentru ce detine el sau parintii lui, si anume bani, masini, firme, etc. Dupa cum am mai spus si la inceputul acestui articol, dragostea nu mai este ce a fost odata. Dar din aceasta situatie nu sunt exclusi nici baietii., deoarece si ei au un interes. De mentionat ca baietii, 99% dintre cazuri, isi aleg o fata doar pentru distractii. Nu, nu ma refer la acele distractii cand doi tineri ies in oras si se simt bine impreuna. Acum, prin distractie se intelege mai mult de atat. Tinerii de asazi inteleg prin distractie aventuri sexuale. Aceasta „distractie” devenind astfel interesul a peste 70% din tinerii din ziua de astazi. Acesta nu este doar interesul baietilor, ci si a fetelor. Astfel, iubirea adevarata este inlocuita din ce in ce mai mult cu dragostea carnala. Din pacate cam in aceasta directie merge dragostea tinerilor din ziua de astazi. Dar, din pacate lista intereselor tinerilor nu se opresc aici. Fetele isi cauta un baiait pe placul lor cu care sa fie mandre cand ies pe strada. Asta nu este deloc rau, daca stati sa va ganditi bine, nu? Dintr-un anumit punct de vedere, nu este nimic rau. Dar asta nu inseamna ca isi aleg si un baiat destept. Pentru majoritatea fetelor de la ora actuala, tot ce conteaza la un baiat e sa fie dragut, nu neaparat si inteligent. Daca are si ceva bani in buzunar, asta e tot ce conteaza. In acest caz este vorba doar de interes. Dupa cum spuneam putin mai devreme, o fata nu isi alege un baiat pentru ceea ce este el cu adevarat. Si ma uit de foarte multe ori pe strada, cum foarte multe fete frumoase se plimba si se saruta cu diversi tipi care par a fi „smecheri” sau cum se mai spune in ziua de azi, „cool”. Dar asta nu le ajuta cu nimic. Da, la ora actuala este la moda sa iesi la brat cu un baiat de cartier, unul smecher, dar nu te ajuta cu nimic avand in vedere faptul ca acesturi tipi nu prea le-a placut cartea chiar atat de mult si, cam 90% dintre ei, au renuntat sau au terminat cu medii foarte mici. Acelasi lucru il pot spune si despre baieti. Ei au un alt criteriu de a-si alege o fata, si aici discutia devine si mai interesanta. Baietii ce cauta o fata pentru distractie stiu cum sa-si aleaga o fata. Avand in vedere ca la ora actuala tinerele din ziua de azi, sunt mai bine dezvoltate, baietii „le vaneaza” pe acestea. Da, dupa cum am mai spus, si imi cer scuze ca ma repet iar, pentru ei totul se rezuma la distractie.
Acum, avand in vedere ca nu toti oamenii sunt lafel de frumosi, cei ce nu au atat de multa frumusete, sunt lasati mai in spate, mai respinsi. Pe langa distractie, un alt factor important pentru tineri este si aspectul fizic. Pentru tinerii de azi, daca ai situatie materiala, daca ai aspect fizic si stii sa te distrezi, esti baiatul/fata perfecta.

Cam la asta a ajuns dragostea din ziua de azi. Desi, poate v-ati dat seama din modul meu de a scrie, de a ma exprima, si eu sunt tanar, dar am scris acest articol sperand sa reusesc sa ii fac pe unii tineri sa se indrepte, sau sa incerce macar sa revina pe drumul cel bun.

Ce se intelege prin dragostea adevarata?
Da, aceasta este o intrebare foarte buna. Atunci cand o fata simte ceva din suflet, un sentiment pur, si baiatul respectiv simte acelasi lucru, doar atunci se poate spune ca este dragoste adevarata. Dragostea difera de la persoana la persoana, deci nu pot explica mai mult despre ce trebuie sa simti atunci cand te indragostesti cu adevarat, dar nu te vei indragosti de o persoana de la prima vedere. Uneori e nevoie de ani buni pentru a realiza ca iubesti o persoana cu adevarat.


„Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea adevarata.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s