Intra in contact

Posted: 03/03/2010 by Leontin Andrei in Absolution
Etichete:

Dupa cum poate am mai spus, vom face o pagina unde va vom prezenta cateva modalitati de a intra in contact cu noi in cel mai scurt timp. Ei bine, ne tinem de cuvant si va vom prezenta in urmatoarele randuri cateva modalitati simple de a ne contacta.

1. Adresele de e-mail.
Momentan folosim serviciile altor firme de e-mail, asa ca ne veti putea contacta zilnic prin e-mail sau prin mesageria de yahoo la adresa de yahoo.com intrand in contact cu noi la adresa de e-mail absolutinarea@yahoo.com sau puteti folosi adresa de e-mail oferita de Google gargui91@gmail.com. Momentan puteti folosi doar aceste doua adrese de e-mail. Urmeaza sa cream o adresa de e-mail personalizata pentru comunitatea noastra, dar asta se va intampla dupa ce vom termina de construit site-ul la care lucram, si anume cel al comunitatii AbsolutionArea.

2.Comentarii prin intermediu blogului.
Ne puteti contacta si prin intermediul blogului pe aceasta pagina, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Desigur, si pe celelalte pagini ne puteti scrie, dar acolo nu aveti voie sa postati decat legat de subiectul paginii respective, asa ca va rugam, daca doriti sa intrati in contact cu noi, sa o faceti prin intermediul acestei pagini sau prin e-mail.

3. Contact personal prin e-mail.
Daca doriti sa intrati direct in legatura cu mine (absolutionro), ma gasiti zilnic la adresa de e-mail dj_apocalypto@yahoo.com.

Va rog sa respectati regulamentul blogului si in cazul in care doriti sa ne contactati, va rugam sa ne scrieti aici, iar noi va vom raspunde cat de repede posibil.

Cu stima, AbsolutionArea Team.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s