Muzica de inspiratie

Posted: 01/13/2011 by Leontin Andrei in Alte subiecte, Arta
Etichete:, , , , , , , ,

Atunci cand lucrez la anumite proiecte ce necesita imaginatie si o stare profunda de concentrare, mie imi place sa ascult cateva melodii ce ma ajuta sa ma relaxez si sa-mi pot clarifica gandurile, astfel incat sa pot obtine imagini clare in mintea mea. Nu se poate asculta orice gen de muzica, ci sunt doar cateva ce iti pot oferi aceasta stare. Acestea depind de personalitatea fiecaruia, insa pentru mine, genul clasic este cel ce da cele mai bune rezultate.Iata un exemplu de melodie pe care am ascultat-o pe perioada de timp in care am scris povestea „Pocalul padurii”.

Fiecare are anumite melodii ce-i ating direct sufletul, nedepinzand neaparat de genul acestora, insa, de cele mai multe ori este vorba despre muzica clasica. Cantecele in a caror sunete aud anumite instrumente putin mai tare, iesind in evidenta in mod placut pentru urechile noastre si pe un ritm foarte relaxant pot aduce o calmitate in sufletele noastre, oferindu-ne inspiratia de care avem nevoie.

In cazul in care suntem pusi sa luam decizii importante, este bine, de asemenea sa stam si sa ne gandim foarte bine la rezultatele fiecarei decizii pe care o avem la dispozitie, de preferat fiind sa stam cat mai relaxati si sa fim intr-un ambient cat mai placut. Si in acest domeniu, muzica joaca un rol important, avand puterea de a ne influenta gandirea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s