Eleva batuta crunt de colegi, pentru ca lua note prea bune

Posted: 06/15/2011 by Leontin Andrei in Alte subiecte, Lume, Oameni, Probleme din viata de zi cu zi
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In timp ce stateam la televizor si ma plimbam de pe un post pe altul amvazut intampltor pe Antena 1 un articol despre o eleva din Drobeta Turnu Severin care a fost batuta de elevii de clasa datorita faptului ca aceasta nu lipsea de la ore ai avea note foarte bune, lucru care ii deranja pe acestia.

Am fost ingrozit cand am auzit aceasta stire, ca o eleva buna la invatatura a fost bagata in spital pe baza acestui motiv absolut aberant. Imaginati-va ce nivel de inteligenta terbuie sa aiba acei copii si cat de invidiosi tebuie sa fie pe acea copila. Astfel de lucruri precum bataile in scoli se intampla destul de des in ultimul timp, insa pentru un astfel de motiv nu as fi crezut ca este posibil.

Ce parere are conducerea liceului despre aceasta intamplare? Aici incepe partea distractiva, datorita faptului ca si nivelul de inteligenta a directorului „trece prin tavan” sau mai bine zis prin podea. Domnul director pretinde ca acuzatiile mamei fetei sunt false, spunand ca „nu poti sa spui ca fata este agresata”. Corect, nu poti spune ca fata este agresata, doar a fost bagata in spital din cauza bataii primite, insa nu poti spune ca a fost agresata… (ironic). Cat de incuiat la minte trebuie sa fii pentru a spune un astfel de lucru? Mai mult decat atat, cel ce a spus aceste lucruri nu este orice om, ci un director de liceu, un om care se presupune ca este invatat, ca are cativa ani buni de scoala in spate si care ar trebui sa inteleaga altfel lucrurile; insa nu acesta.

Revenim la elevii ce si-au batut colega, acest lucru dovedeste cat de dornici sunt copii de astazi sa studieze si mai mult decat atat, se dovedeste si comportamentul lor agesiv fata de cei ce o fac. Daca generatiile viitoare o vor tine tot asa, in scurt timp vom ajunge sa avem in tara doar oameni inculti si buni de nimic, fara un loc de munca si fara vre-un viitor.

Sa fim seriosi, asa dorim sa ajunga tara asta? Asta sa fie viitorul urmasilor nostri?

Multumimt Antena 1 pentru stirea furnizata. Articolul complet il gasiti AICI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s