Tepe si minciuni pe Facebook

Posted: 08/02/2011 by Leontin Andrei in Oameni
Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

Ca majoritatea tinerilor de astazi, am si eu cont pe facebook si astazi am primit o invitatie la un „eveniment foarte important” intitulat Samsung Galaxy- GRATIS pentru primii 100.000 participanţi. Pentru a castiga un Samsung Galaxy trebuia sa se urmeze cativa pasi ce sunau cam in felul acesta:

Samsung Galaxy- GRATIS pentru primii 100.000 participanţi
Ce trebuie să faci ca să câştigi?
*1. Click pe „Particip / I’m attending”.

**2. Intraţi aici:http://adf.ly/2Fee6 , aşteptaţi 5secunde, apoi sus dreapta daţi click pe „sari peste”, apoi dati LIKE.
***3. Invită toţi prietenii. Dacă treci peste pasul ăsta, sistemul nu te va inregistra, şi astfel nu poţi primii telefonul. Deci, este absolut necesar.
****4.Scrie pe perete „Particip”

–––––––––

​–––––

Telefoanele se vor trimite după ce 100.000 de membri participă.

__________________________​__
*** Va rugam sa urmaţi toate cele 4 etape! ***
__________________________​__

Daca dati click pe linkul lor, pe langa faptul ca va baga pe o reclama, trebuie sa asteptati 5 secunde sa se incarca si apoi le baga lor bani in cont, va trimite pe o pagina de facebook a a unei comunitati intitulate Metin2Tutorial sau ceva de genul asta.
Evenimentul este facut sa le atraga lor cat mai multe vizualizari pe forum, site sau ce or avea ei si sa-si faca reclama prostind lumea ca le vor da telefoane scumpe pe gratis.
Parerea mea este ca nu se merita nici macar sa va uitati sa vedeti ce spun respectivii indivizi si ar trebui sa fie raportati la administratori, deoarece in ultima perioada de timp am tot vazut astfel de evenimente. De regula cei ce pornesc aceste comunitati cum ar fi acest Metin2Tutorial, metin 2 fiind unul dintre cele mai slabe jocuri. sunt copii ce nu au ce face acasa si se gandesc sa porneasca o pagina web sperand ca vor ajunge populari si ca vor scoate bani pe urma celor necunoscatori.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s