Sophie

Posted: 09/17/2011 by Leontin Andrei in Lume, Oameni
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recent, Maximilian a lansat o melodie ce este difuzata cam pe la toate posturile de radio si nu numai. Este vorba de melodia Sophie, iar lumea indrageste aceasta melodie, avand aproximativ 2 milioane si jumatate de vizualizari pe internet.

Pentru ca asa ceva doar eu pot face, astazi, in timp ce ascultam melodia, am fost mai atent la versuri si incercam sa „vad” dincolo de cuvintele artistului si am sesizat ca aceasta melodie, desi suna oarecum amuzant cand o asculti pentru prima data, ea se reflecta in viata reala. Maximilian, pe care dorim sa-l felicitam pentru ca a scos o melodie atat de frumoasa, face referire la fetele din ziua de astazi si din pacate si cele din generatiile ce vor urma sa vina, atat la ele din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere moral. Intr-adevar, fetele de astazi sunt frumoase, asta datorita tuturor machiajelor, hainelor scumpe si multe alte astfel de elemente. De ce am spus „si din punct de vedere moral”? Noi, ca si baieti/barbati le-am invatat pe femei sa aiba multi bani iar prietenul lor sa aiba o masina cat mai scumpa, sa le cumpere tot ce-si doresc si sa li se faca toate pofetele. De asemenea si fidelitatea este scoasa in evidenta de catre Maximilian, in versul cu verigheta, insa pot spune ca asta este o problema a ambelor sexe. Despre acest subiect am mai vorbit si in articolul intitulat Dragoste sau interes?.

In concluzie, melodia Sophie a lui Maximilian si MefX, reflecta foarte bine realitatea, facand referire la sexul feminin. Totusi pot spune ca exista si exceptii ale acestei melodii, insa trebuie precizat si faptul ca acestea sunt intr-un numar foarte mic, din pacate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s