Batrani milionari (in euro) ce lasa averi animalelor

Posted: 12/12/2011 by Leontin Andrei in Lume, Oameni
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

In aceasta dimineata, in drum spre facultate, ascultam ProFM si am auzit un lucru care m-a facut sa realizez anumite lucruri. In cel de-al 101lea articol (care este acesta), am hotarat sa va vorbesc despre acel articol de radio ce spunea ca o femeie din… nu stiu ce tara, a decedat la varsta de 94 de ani. Femeia detinea o avere de 12 milioane de Euro (daca nu ma insel). Dupa moartea acesteia, a-ti crede ca averea a revenit unuia dintre copii, nepoti, stranepoti sau unei alte rude sau prieten/a, insa… lucrul care m-a surprins cu adevarat a fost acela ca intreaga avere, toate bunurile si toti banii i-au fost lasate mostenire unei pisici gasita pe strada.

Cand am auzit acest lucru, am crezut ca este vreo greseala sau o gluma, insa… s-a dovedit ca totul este adevarat. O femeie chiar a avut un grad de nebunie atat de ridicat incat sa lase o avere atat de mare unei pisici. Sunt mii si mii de oameni ce nu au ce manca, nu au unde dormi si nu au un servici, iar acesti bogatasi lasa averi de milioane de euro unor animale ale strazii? Intr-adevar, ciudat.

De asemenea am auzit ca mai nu este singurul lucru de acest gen. Un alt bogatas a lasat o avere de aproximativ 100 milioane de Euro cainelui sau, o alta pisica a primit o avere de 40 de milioane de Euro si lista poate continua. Ai crede ca o persoana care a ajuns sa faca atat de multi bani este o persoana foarte inteligenta deoarece a reusit sa-si ridice firma in top, facand astfel averi, insa acesti oameni dovedesc exact inversul.

Ce parere aveti despre asta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s