Ce tehnologii vor disparea de pe piata in 2012

Posted: 12/31/2011 by Leontin Andrei in Alte subiecte
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Se pare ca anul 2012 se anunta a fi un an destul de dificil pentru unele companii ce isi anunta inchiderea sau scoaterea de pe piata a diferitelor gadgeturi.

Se pare ca din 2012 ne vom lua ramas bun de la compania Yahoo ce a scos anumite servicii la vanzar, comform pcworld.com. De asemenea exista tot mai multe date ce confirma faptul ca Yahoo are zilele numarate. 

In decembrie 2012 se anunta ca va fi scoasa de pe piata si tableta BlackBerry ce a fost lansata in aprilie 2011. In ciuda faptului ca tableta a primit multe review-uri elogioase pe diverse site-uri de specialitate, iar pretul a scazut de la 500$ pana la 200$, totusi pasionatii de tehnologie nu s-au inghesuit sa o cumpere, motiv pentru care va fi scoasa de pe piata.

Tot in 2012 se anunta si disparitia de pe piata a ochelarilor 3D. Unul dintre motivele scoaterii de pe piata il reprezinta faptul ca acestia ii fac pe oameni sa arate ciudat, insa odata cu evolutia tehnologiei au aparut deja telefoane mobile, televizoare si console ce afiseaza imagini in trei dimensiuni fara sa fie nevoie de ochelari speciali.

Aparatele de tip point-and-shoot si playerele MP3 vor fi scoase de pe piata datorita aparitiei telefoanelor mobile ce contin camere foto/video tot mai avansate si care au si proprietatea de a reda muzica la calitate tot mai inalta. Foarte multi oameni prefera ca in loc sa aiba in buzunar trei gadgeturi pentru aceste functii, prefera sa cumpere telefoane de ultima generatie precum IPhone 4S.

Anul 2012 aduce si sfarsitul Memoriilor Flash USB datorita serviciilor cloud-computing si a celor de stocare online a informatiilor, ce vor face ca memoriile flash sa devina inutile. Este doar o chestiune de timp, spun specialistii de la pcworld.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s