Apa si pamant.

Posted: 02/29/2012 by Leontin Andrei in Dragoste si sexualitate, Lume, Oameni
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Discutam zilele trecute cu o persoana pe internet si a vazut ca aveam la avatar imaginea din stanga si m-a intrebat de ce am ales-o pe aceasta deoarece fiecare isi alege o imagine datorita mesajului transmis sau in functie de starea de spirit.

O intrebare foarte inteligenta si o observatie la fel de buna. Fiecare persoana are o imagine ce ii reprezinta starea de spirit sau ce transmite un mesaj ce i se potriveste mai mult sau mai putin in acel moment. Raspunsul meu pentru intrebarea ce mi-a fost adresata a fost unul destul de simplu. Eu imi imaginez apa ca pe o tanara fata frumoasa, iar pamantul ca pe un baiat. Daca stam si gandim logic, fiecare rau, lac, fluviu, mare, ocean, etc are cate un tarm (mal, pamant, etc). Facand legatura intre imaginea creata de mine si realitate ajungem la concluzia ca fiecare om isi are perechea lui. Exista cate un baiat pentru fiecare fata singura.  

Dupa ce i-am raspuns, persoana m-a intrebat Dar exista posibilitatea ca o fata sa nu aiba un suflet pereche? , intrebare care m-a pus pe ganduri timp de cateva minute, dar raspunsul era chiar mai simplu decat as fi crezut. Nu, nu exista o fata care sa nu aiba un suflet pereche. Daca stam si privim in realitate nu vom vedea niciodata o apa care sa nu aiba un mal deoarece aceasta trebuie sa aiba mereu un sustinator. Exista totusi posibiltatea ca apa sa se evapore disparand astfel si malul.

Nu exista persoane care sa nu aiba un suflet pereche, ci exista doar persoane care au renuntat in a-l cauta mintandu-se ca pentru ei nu exista nimeni si acceptand singuratatea eterna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s