Cu si despre femei (articol dedicat baietilor si barbatilor)

Posted: 07/26/2012 by Leontin Andrei in Dragoste si sexualitate
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In articolul de astazi vom discuta putin despre femei, acest articol fiind dedicat baietilor si barbatilor ce inca nu au inteles cam cum stau lucrurile cu femeile.

Navigam astazi pe internet cand am dat peste un clip intitulat Femeile din ziua de azi, dar nu este un titlu chiar potrivit.

Am spus ca nu este un titlu potrivit pentru acest clip si prin aceasta am vrut sa spun ca producatorii acestui clip au generalizat atunci cand au „descris” mentalitatea femeilor. Unii ar spune ca 90% din femeile de astazi sunt incluse in acest filmulet, insa adevaratul procent este plasat undeva intre 70% si 80%. Trist, nu?

Mai jos este un filmulet dintr-un spectacol de Stand Up Comedy (cei care nu cunosc termenul sunt rugati sa caute pe google), iar tipul din clipul de mai jos vorbeste despre relatii si despre mentalitatea femeilor (evident, tot generalizand). Daca doriti sa treceti direct la partea in care acel tip vorbeste despre relatii puteti derula pana la minutul 3:00 si continua in partea a doua.

In partea a doua puteti sa va uitati de la minutul 8:40 de unde vorbeste din nou despre femei si despre modul lor de a ne manipula pe noi, barbatii. Desi foloseste un limbaj mai mult sau mai putin vulgar dar si amuzant in acelasi timp, totusi ceea ce spune el este adevarat in proportie de 80%-90%.

Tot pe internet am mai gasi un alt clip, de data aceasta inregistrat de pe Antena 3, mai exact la emisiunea In Gura Presei, unde domnul Mircea Badea, caruia ii multumesc cu aceasta ocazie pentru aceasta emisiune, vine cu un sfat foarte bun pentru toti baietii/barbatii ce sunt parasiti de prietene.

Desi si domnul Badea o spune sub o oarecare forma de gluma, totusi ceea ce zice el este foarte adevarat.

Daca incercam sa analizam situatia unei relatii de dragoste vom putea trage o concluzie ce va dovedi ca sfatul oferit in filmuletu anterior este 100% adevarat si se poate aplica fara probleme. Incercati sa va imaginati un doua blocuri separate cu mai multe etaje, iar in blocul numarul 1 este localizat baiatul, iar in blocul numarul 2 este fata. Din momentul in care relatia lor a inceput amandoi se afla la acelasi etaj, sa spunem etajul 10. Cand unul din ei, sa spunem fata, nu-l mai suna pe celalalt adopta mentalitatea Lasa ca nu-l sun azi, il sun maine, iar baiatul incepe sa se enerveze deoarece nu mai este sunat de catre prietena sa. In acest moment fata urca un etaj datorita faptului ca ea demonstreaza faptul ca nu are atat de multa nevoie de el, pe cand baiatul coboara un nivel deoarece prin comportamentul sau demonstreaza ca este dependent de ea. Sarind peste anumite „evenimente” ce mai sunt intalnite in cele mai multe relatii, vom merge direct la final cand fata, care sa spunem ca se afla undeva la etajul 15, ajunge sa ia decizia de a pune capat relatiei, datorita faptului ca ea este cea ce initiaza aceasta actiune urca din nou cateva nivele, sa spunem 20, pe cand baiatul care se afla acum la niveul 5, daca va incerca sa o convinga sa ramana impreuna va cobora din nou mai multe nivele. Acum daca baiatul ar aplica sfatul oferit de catre domnul Badea, spunandu-i Esti sigura ca asta vrei? Ok, pa atunci el va urca mai multe etaje ajungand astfel mai sus decat ea. 

Ceea ce am uitat sa mentionez la inceput este faptulca celor mai multe fete le place ca baiatul sa fie cel care conduce relatia si nu invers, ceea ce face ca sfatul oferit de Mircea Badea sa fie foarte folositor tuturor baietilor/barbatilor ce trec printr-o despartire de prietenele lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s