Fii cea mai bună versiune a ta

Posted: 08/29/2015 by Leontin Andrei in Viata
Etichete:, , , ,

Salut. Nu am mai vorbit de mult timp cu tine şi cred că este timpul să schimb acest lucru.

Vreau să te întreb doar atât… Ai avut, până acum, viaţa pusă la punct şi totul să meargă foarte bine pentru tine şi… brusc să simţi că ţi-ai pierdut calea? Să simţi că nu asta este ceea ce îţi doreai de la viaţă?

Sună ciudat, ştiu, iar senzaţia este extrem de ciudată şi multe persoane se trezesc în situaţia asta fără să realizeze. Asta se întâmplă atunci când ai încetat să mai investeşti în tine. Nu vorbesc de bani, nu mă refer la haine, maşini, telefoane sau alte cele. Întreabă-te când ai investit ultima dată timp în tine? Tot mai mulţi oameni încearcă să devină altcineva imitându-i pe alţii care au mai mult succes ca ei, să le imite stilul de viaţă, modul în care se comportă şi vorbeşte… Mulţi încearcă atât de mult încât uită cine sunt ei înşişi, uită cine sunt ei cu adevărat şi că fiecare om este diferit cu un anumit scop, dintr-un anumit motiv.

Este bine să fii diferit şi poţi să atingi succesul pe care ţi-l doreşti doar dacă eşti tu cu adevărat. Partea şi mai frumoasă este că pentru a atinge succesul trebuie să fii tu şi să nu mimezi nimic din ceea ce vezi la alţii, iar asta este ceea ce doar TU poţi să faci pentru că tu te cunoşti cel mai bine. Nu este suficient doar să fii tu însuţi, ci trebuie să te cunoşti cu adevărat, să îţi cunoşti abilităţile pe care le posezi şi să le poţi folosi la capacitate maximă, să-ţi cunoşti punctele forte şi punctele slabe pentru a şti ce „planuri” ale vieţii tale trebuiesc dezvoltate şi cât de mult.

Câţi dintre noi cunoaştem toate aceste lucruri despre noi? Câţi dintre noi pot spune că se cunosc cu adevărat? Nu sunt foarte mulţi şi aici este provocarea mea pentru tine, cel care citeşti aceste rânduri: Încetează să îl mai imiţi pe X sau Y pentru că el/ea are mai mulţi bani ca tine, are un job mai bun, o relaţie mai frumoasă sau orice altceva. Renunţă să te mai gândeşti că în comparaţie cu X sau Y viaţa ta este plictisitoare, că nu ai suficienţi bani sau că nu ai lucrurile pe care ţi le doreşti. Învaţă să fii tu însuţi, să te compari doar cu tine şi să te depăşeşti mereu pe tine însuţi. Obişnuieşte-te să nu te mai gândeşti la ce nu ai, ci să te bucuri de ceea ce ai; indiferent că este vorba de job, de casă, de maşină, de orice… nu te mai gândi ce vrei un job mai bun, gândeşte-te că ai un job şi că nu eşti şomer, gândeşte-te ca ai o casă şi că nu eşti pe străzi, gândeşte-te că ai pe cineva alături care te iubeşte şi te preţuieşte.

Doar în momentul în care eşti recunoscător pentru ceea ce ai şi te compari doar cu tine însuţi, doar atunci vei reuşi să avansezi şi să te îndrepţi către succesul pe care îl doreşti. Numai atunci când vei ajunge să te cunoşti pe tine însuţi, ajungi să-ţi atingi adevăratul tău potenţial, să ajungi să ai succesul pe care ţi-l doreşti cu atâta ardoare.

 

Tu când renunţi să-i mai imiţi pe alţii si începi să te cunoşti pe tine insuţi? Fii parte din schimbarea pe care vrei să o aduci lumii şi începe prin a te schimba tu.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s