Despre mine

Cine sunt eu? Numele meu este Leontin Andrei şi sunt fondatorul acestui mic blog pe care îl folosesc pentru a aduce o mică schimbare în vieţile celor ce îl citesc.

Nu am pretins niciodată că ştiu absolut tot şi nici nu am de gând să o fac, ba mai mult de atât eu spun că nu ştiu, aşa că încep să studiez, indiferent despre ce ar fi vorba. Mereu am crezut despre mine că indiferent de cât de mult citeam şi studiam… Tot mai mult învăţam din propria experienţă şi din greşelile pe care le fac. Foarte multe lecţii importante de viaţă se învaţă greşind, experimentând şi încercând din nou şi din nou, aşa că am început. în timp, să nu mai privesc problemele ca pe nişte evenimente negative, ci să le privesc ca pe nişte provocări, învăţând mereu câte ceva nou.

Blogul l-am creat exact din această cauză. Eu am greşit de foarte multe ori până să ajung să înţeleg anumite lucruri şi continu să o fac, dar vreau ca toate aceste lucruri pe care le învăţ să le transmit mai departe oamenilor ce încă nu au trecut prin întâmplările acestea şi să îi ajut să îşi găsească propria cale şi să îşi croiască singuri drumul către succes aşa cum şi eu, la fel ca alţi oameni grozavi care m-au inspirat, am reuşit să ni-l croim singuri cu propriile puteri.

Reclame
Comentarii
  1. Robert spune:

    Salut! eşti din bucureşti? sau stai aici acum? Am văzut o parte dintre postările tale şi de aici şi de pe tpu. Şi eu sunt interesat de psihologie şi de seductia fetelor, chiar dacă nu sunt
    vreun Taher:)) şi nici psiholog măcar. Dacă vrei ne putem întâlni să vorbim mai multe despre subiectele astea. Lasă-mi un mesaj pe adresa de mail

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s