Cum sa obtii aproape orice iti doresti

Posted: 01/07/2011 by Leontin Andrei in Alte subiecte, Lume
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Toti ne dorim diverse lucruri… Unii isi doresc sa se imprieteneasca cu o anumita persoana, altii doresc sa obtina anumite lucruri de la cineva si lista poate continua.

Un lucru pe care l-am invatat din proprie experienta si tot incercand diverse modalitati de a obtine cate ceva, am observat ca sunt anumite persoane ce raspund doar anumitor situatii.  Nu toate modalitatile au acelasi rezultat la toate tipurile de persoane, ci sunt unele ce pot da gres in anumite situatii sau in anumite circumstante…

O categorie de oameni ce pot fi manipulati usor sunt cei celor ce le place sa primeasca complimente despre munca lor si despre persoana lor. Acei oameni iti vor da ceea ce vrei atat timp cat ii vei lauda si cat timp le vei spune ca au facut o treaba excelenta. Cu cat sunt mai multe cuvinte bune la adresa lor, cu atat mai usor ii vei convinge sa-ti dea ceea ce doresti. Atentie insa la cuvintele alese pentru a complimenta pe cineva. Este posibil ca unele cuvinte sau expresii, ce noua ni se par a fi niste complimente, pentru altii pot parea jigniri sau chiar ofense. Trebuie sa va ganditi foarte bine inainte de a incerca sa lingusiti o persoana, deoarece este posibil sa o faceti sa se supere pe voi, sansele de reusita de a obtine acel ceva de la acea persoana, devenind astfel 0% .

Persoanele ce nu raspund modului de abordare prezentat anterior, sunt acele persoane ce au nevoie de o dovada ca voi meritati sa primiti acel lucru, asteptand dovada din partea voastra. De cele mai multe ori, acele persoane sunt cele ce primesc mai mult ajutor din partea celor din jurul lor, rasplatit fiind cel ce il ajuta mai mult sau in probleme mai importante, fiindu-i alaturi la greu, cand aceasta chiar are nevoie de sprijin. Acest mod de abordare necesita o perioada mai indelungata de timp pentru a obtine rezultatul dorit, fiind necesara mai multa munca din partea voastra. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, datorita faptului ca acele persoane ce au nevoie de ajutor in probleme mai dificile, nu ii vor uita prea usor pe cei ce le-au fost alaturi, fiind deacord sa-i rasplateasca pe acestia cu ceea ce doresc ei. Mare atentie, insa, ca exista si persoane ce nu raspund la aceasta modalitate de abordare, in ciuda faptului ca beneficiaza de foarte multe ori de ajutor din partea celorlalti.

Despre modalitati de a obtine prietenia unei fete, voi lasa pe altcineva sa vorbeasca in locul meu: Scoala de Seductie (pentru barbati).

Astept comentariile voastre despre acest subiect.

Comentarii
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Andrei Scorpion. Andrei Scorpion said: Cum sa obtii aproape orice iti doresti: http://t.co/mLQUVXh […]

Lasă un comentariu